bouton retour

De stranden van Marokko, niet zomaar een strand aan de kust!
Hebt u zin in zee voor uw vakantie? Kies dan voor een verblijf in Marokko, in één van de vele badplaatsen die veel meer te bieden hebben dan alleen zee, op minder dan 3 uur vliegen van de voornaamste Europese hoofdsteden.
De Marokkaanse stranden langs de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee zijn op zich al een hele ervaring. Elk van deze zonovergoten stranden, met het hele jaar door een zacht klimaat, heeft zijn eigen karakter: heerlijk nietsdoen in een ongerepte natuur, een actieve vakantie op een fijn zandstrand of genieten van luxe aan de oceaankust.
Saïdia, Agadir of Mazagan: er is altijd een strand dat bij u past!
Saïdia, bijgenaamd "de Blauwe Parel", strekt zich uit langs een baai met 14 kilometer fijne zandstranden aan de Middellandse Zeekust. U kunt er zeker zijn van een rustige vakantie afgewisseld door nieuwe ontdekkingen. De charme van Saïdia is het authentieke karakter van zijn haven en de ongerepte natuur langs de kust. In de beachclubs met alle comfort zullen sommigen kiezen voor heerlijk nietsdoen en anderen voor watersporten, golfen of tennissen. In Saïdia hebt u de Middellandse Zee voor uzelf.
***
Agadir met zijn 10 km lange strand is lid van de zeer besloten club van de Mooiste Baaien ter Wereld en is onbetwistbaar het recreatieoord bij uitstek van Marokko. Het heeft een rijk aanbod van activiteiten en recreatiemogelijkheden voor iedereen. Met 300 dagen zon per jaar, de nieuw aangelegde boulevard, de jachthaven, golfparcoursen en nog veel meer is het de lievelingsplaats van liefhebbers van sport en van uitgaan. In Agadir hebt u geen tijd om u te vervelen.
***
In Mazagan kunt u zich een nieuw idee vormen van luxe, samen met de geneugten van de zee en verandering van omgeving. Dit luxe complex gelegen langs een 7 km lang strand op 90 km van Casablanca lijkt door zijn architectuur op een echte medina, beplant met weelderige tuinen afgewisseld door spiegelende waterpartijen. Ontdek Mazagan met zijn strandactiviteiten, golf en kennismaking met de lokale cultuur, een uitzonderlijk mooi oord in een droomdecor.


Alle nieuwtjes bekijken

bouton retour

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.