bouton retour

Marrakech, prachtiger dan ooit
In deze keizerlijke stad van het zuiden worden momenteel prestigieuze hotels gebouwd die het accommodatieaanbod van Marrakech verrijken. Er gaat geen seizoen voorbij of de rode stad ziet wel een nieuw luxehotel oprijzen. De grootste ketens uit de sector (Four Seasons, Lucien Barrière, Le Mandarin, Pierre & Confort, Mamounia en Banyan Tree) staan klaar om de bezoekers het summum in hotelaccommodatie te bieden. U vindt ze in alle delen van de stad: een 5-sterrenhotel in de Hivernage wijk en andere luxehotels in de Palmeraie, in de wijken Jbel Lakhdar, Guéliz, Syba en zelfs in het hart van de oude medina. Honderden eersteklas kamers en suites bieden voortaan de mogelijkheid van een verblijf onder onvergetelijke omstandigheden in Marrakech.
Aan de voet van de besneeuwde toppen van het Atlasgebergte, bevestigt deze nieuwe generatie prestigieuze hotels hoezeer deze bestemming in trek is bi+F35j de veeleisende klant. Deze heeft keus te over om onder optimale omstandigheden kennis te maken met deze historische stad. Tijdens de reis in de tijd die Marrakech biedt, langs de vestingmuren of op het Jemaa El Fna plein, in de middeleeuwse steegjes of de elegante tuinen, doet het goed om zich in optimale omstandigheden te kunnen ontspannen.

Binnenkort zal het dus het hele jaar mogelijk zijn om te logeren in de mooiste hotels ter wereld. Deze bieden uiteraard het beste op het gebied van de Marokkaanse gastronomie en alle service en voorzieningen die je van de meest chique en luxueuze hotels mag verwachten.


Alle nieuwtjes bekijken

bouton retour

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.