bouton retour

Red By Marrakech
Neem een duik in de magie van Marrakech via het RedM By Marrakech evenement dat u laat kennismaken met het beste van de rode stad, de bestemming die alle wensen vervult! Als door een filter brengt RedM By Marrakech de essentie van het hedendaagse Marrakech tevoorschijn.
Via de RedM Gates By Marrakech, geïnstalleerd op grote pleinen in 5 wereldsteden: Milaan, Parijs, Berlijn, Londen, New York, kunt u het nieuwe, zowel moderne als traditionele, Marrakech ontdekken. Meld u aan op Facebook om meer te weten over de RedM Gates en de plaats waar deze zich bevinden in de diverse wereldsteden.
En wilt u op de hoogte blijven van alle actualiteiten die zich afspelen in de stad, bezoek dan www.marrakech.travel: festivals, tentoonstellingen, evenementen… u vindt er alle belangrijke gebeurtenissen in de rode stad, en door middel van een virtuele onderdompeling en interactieve parcoursen kunt het bruisende leven van Marrakech beleven alsof u er was.
Een onmisbare etappe bij de voorbereiding van uw verblijf in de rode stad, ga daarom snel naar www.marrakech.travel en word fan van Marrakech op Facebook.


Alle nieuwtjes bekijken

bouton retour

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.