Het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau

Onze visie

Het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau (NMV) is belast met het promoten en verkopen van de bestemming Marokko op Marokkaans grondgebied en in het buitenland (8.0).

Onze taak

Het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau past een vakkundige marketingstrategie toe om de in het kader van de Visie 2010 gestelde doelen te bereiken. Onze activiteiten moeten ertoe bijdragen de bestemming Marokko een sterke positionering te garanderen met positieve gevolgen voor de maatschappij, voor het behoud van ons culturele erfgoed en het milieu en voor de economie van ons land.

Onze leidende rol

Het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau heeft tot taak de rijkdom aan cultuur en badplaatsen te promoten en exclusieve specifieke thema's te ontwikkelen die van Marokko één van de meest geliefde toeristische bestemmingen maken. Ons doel is om het binnenlandse toerisme te bevorderen en buitenlandse toeristen naar Marokko te trekken dankzij een nieuw beleid van duurzaam beheer van de bestemmingenportfolio, gericht op anticipatie en follow-up van de vraag. Verder streven wij ernaar om de toeristen ertoe aan te zetten hun verblijf te verlengen, meerdere bestemmingen te ontdekken en het land opnieuw te bezoeken.

carte monde

Contact

Als u de gewenste informatie niet op onze website vindt, of als u ons uw suggesties of opmerkingen wilt sturen, kunt u contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen:

Missen Mw Dhr.

*Verplicht veld

Adresgegevens van de Hoofdkantoor

Headquarters ONMT :

Rabat

Adres :

Angle Rue Oued Al Makhazine/ Rue Zalaga-BP. : 19-Agdal-Rabat-Maroc

E-mailadres :

contact@onmt.org.ma

Telefoon :

+212 5 37 27 83 00

Fax :

+ 212 537 67 40 15

Merci de votre inscription,
bienvenue dans votre espace Mon Maroc fermer

 

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.