Comfort

Als een VIP leven in een comfortabel en rustig hotel? Marokko biedt tal van accommodatiemogelijkheden, om aan al uw wensen te voldoen.

Rust, sereniteit, stilte… In een comfortabel hotel, een riad, een vakantiedorp of een residentie bent u op de juiste plek.

Welkom thuis

Bij het zwembad

U hebt recht op comfort en rust. Onze tradities getrouw ontvangen wij onze bezoekers als belangrijke gasten. In Marrakech, Fès of Rabat, in een riad, die traditionele huizen met een patio, of in een hotel met zwembad wacht u een gastvrij onthaal, ongeacht de gekozen accommodatie. Wij willen u ontvangen als een vriend, met een glaasje muntthee en een heerlijk gebakje.

Nieuwsgierigheid en gemoedsrust

Ga met een gerust hart onze oude authentieke steden bezoeken, zoals Marrakech en Fès. Verlaat het comfort van uw hotel, Marokkaans of deel uitmakend van een internationale keten, om te gaan winkelen, op zoek naar cadeaus en souvenirs die uw huis zullen versieren. Of ga heerlijk aan één van onze mooie stranden liggen om bruin te worden, in Agadir, Saïdia, Asilah of Essaouira.

Kunst en raffinement

Marokkaans restaurant

De decoratie van onze hotels ruimt altijd een ereplaats in voor de pracht van de Marokkaanse kunstnijverheid. Zo kunt u kennismaken met onze levende cultuur: de rijkdom van ons aardewerk, smeedijzer of koperwerk, om nog maar te zwijgen van onze regionale producten en de heerlijke gastronomie.

Behaaglijk comfort

Alle Marokkaanse etablissementen, van het eenvoudigste tot het meest luxueuze, bieden de dienstverlening die optimaal tegemoet komt aan uw behoefte aan rust en comfort. In elke hotelklasse vindt u het antwoord dat u verwacht voor een rustgevende vakantie.

Om te onthouden

Legendarisch onthaal, hotelservice, Marokko is het land van comfort en ideale kennismaking met een rijke beschaving.

Voeg deze code in om deze informatie op uw website of blog te delen

Ctrl + A: Alles selecteren
Ctrl + C: Kopiëren - Ctrl + V: Plakken

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.