Echtheid

Zin om van de aangegeven route af te wijken en een andere beschaving te leren kennen? In Marokko ontvangen we graag gasten om onze levenskunst met hen te delen.

Zelfs ver van de drukte en de gebaande wegen kunt u op ongedwongen wijze mensen ontmoeten, gastvrijheid is overal troef.

Ontmoetingen in de stad en op het platteland

Folklore in Guelmime

Een tocht in de Atlas, flaneren langs de straatjes van de keizerlijke steden, een meharee (een kamelentocht) in het Diepe zuiden: hoe u ook reist, u hebt altijd de gelegenheid om Marokkanen te ontmoeten. Intellectuelen, ambachtslieden, artiesten of eenvoudige boeren, ze staan altijd open om hun wereld met u te delen. De Marokkanen zullen u steeds weer willen bewijzen dat Marokkaanse gastvrijheid geen hol woord is.

Een levende cultuur

Hassan Moskee

In elke stad, in elk dorp treft u op de pleintjes bij het vallen van de avond vertellers en dierentemmers. De volkscultuur is hier nog altijd voelbaar. Ga naar een fantasia kijken: luister hoe de hoeven op de grond roffelen, om de energie van dit unieke ruiterevenement in de Maghreb te voelen en te begrijpen . Het echte exotisme vindt u in Marokko in de hartelijke contacten, in de traditie van gedeelde ervaringen, wederzijdse verrijking en gedeelde emoties…

Een strand voor u alleen

Vissers in het noorden

Ontdek langs de Atlantische Oceaan of langs de Middellandse Zee een maagdelijk strand waar u ver van de drukke menigte kunt zwemmen of zonnebaden. Met een beetje geluk - of geduld - zult u, als u houdt van de ongerepte natuur, reigers of roze flamingo's zien. Misschien ziet u zelfs in de verte, voor de kust van Essaouira, zwaardwalvissen!

Om te onthouden

Reizen, dat is ook kennismaken met de ander, zich verrijken door het contact met de ander, elkaar leren begrijpen… Hier houden de mensen graag hun deur voor u open, om ervaringen te delen…

Voeg deze code in om deze informatie op uw website of blog te delen

Ctrl + A: Alles selecteren
Ctrl + C: Kopiëren - Ctrl + V: Plakken

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.