Ontspanning

Met zijn uitgestrekte stranden, zijn gastvrije en gemakkelijk bereikbare hotels, stralende zon en een unieke keuken is Marokko het koninkrijk bij uitstek voor uw vakantie aan zee.

Zin om bruin te worden? Om te feesten? Of om een geraffineerde keuken te proeven? Maak het u gemakkelijk, kies Marokko: hier vindt u alles wat u zoekt.

Ruime keus

Voor de Menara

Voor een rustige vakantie in de zon, bij een riant zwembad of aan een goudbruin strand biedt Marokko u keus te over. Aan de Atlantische Oceaan, aan de Middellandse Zee of in de grote keizerlijke steden, u vindt altijd en overal het antwoord op uw wensen.

Ervaring en attente verzorging

Kom mateloos genieten van onze stralende zon en van onze beroemde gastvrijheid. Dankzij het uitgebreide aanbod van hotels kunt u zorgvuldig uw keus maken, rekening houdend met uw budget. U kunt bijvoorbeeld een clubformule kiezen, met activiteiten en 's avonds shows, of een rustig hotel.

Ten dienste van al onze gasten

Ait Hadidou

Als u met uw hele gezin komt, zorgen wij dat ieder zich op zijn gemak voelt, voor een gedeelde vakantie, een gelukkig samen-zijn. Familiebanden zijn heilig bij ons en wij zullen alles in het werk stellen om aan de wensen van jong en oud tegemoet te komen. Geniet van uw vrije tijd en ontspanning, wij zorgen voor uw gezin.

Eenvoudig onthaal

Marokko is een gemakkelijk toegankelijk land, dankzij de vele luchthavens. Het is gelegen op het kruispunt van noord en zuid en van oost en west. Daarom is de ontvangst van reizigers bij ons meer dan een gewoonte: het is onze cultuur. Kom genieten van de zon en ontdek de rijkdommen die wij voor u in petto hebben.

Om te onthouden

Zon, dienstverlening, hartelijk onthaal, stranden en zwembaden, attent personeel voor het hele gezin. Dat is Marokko. Voor u alleen.

Voeg deze code in om deze informatie op uw website of blog te delen

Ctrl + A: Alles selecteren
Ctrl + C: Kopiëren - Ctrl + V: Plakken

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.