Sensatie

Voor een sprankelende vakantie, vol avontuur en sterke gevoelens, is de rijkdom van Marokko een wereld met grenzeloze mogelijkheden.

Verlaat de overvolle platgetreden paden en neem deel aan traditionele feesten waar u uitgenodigd wordt om het eenvoudige leven van de Marokkanen te delen.

Feest voor iedereen

Folklore in Tissent

Ontdek in Marokko de moussems, die tegelijkertijd religieuze feesten en jaarmarkten zijn. Ze worden het hele jaar door georganiseerd, overal in het land. De bekendste zijn het verloofdenfeest in Imilchil en het beroemde rozenfestival in de Rozenvallei van Kelaât M’Gouna. Voor Marokkanen is dat een gelegenheid om vrienden en familie uit verre streken te ontmoeten, samen te komen, handel te drijven en te vertellen over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Laat u verrassen door deze onvergetelijke en schilderachtige sfeer, authentieke taferelen van een eenvoudig leven…

Observeren en delen

In alle grote keizerlijke steden vindt u markten die vanaf 's morgens vroeg de hele dag actief zijn. Kijk naar de gezichten die geboeid naar een verteller luisteren, glimlach bij het zien van een ondeugend aapje dat u zijn centenbakje voorhoudt, houd uw adem in bij een slangenbezweerder. Een oogopslag is soms voldoende voor een gevoel van verstandhouding… En deel met uw nieuwe vrienden een eenvoudig heerlijk maal in een eettentje.

Verrassend zacht

In de nomadentent

In Errachidia zult u, op weg naar de roze duinen, vol verrassing van een heerlijke zelfgemaakte yoghurt kunnen genieten, zo fris op de zongeblakerde weg. Met een subtiel rozen- of kaneelparfum. Proef dit verrassende wonder en als u op de terugweg weer langs komt, zullen de mensen u ongetwijfeld herkennen. Want in Marokko zijn ontmoetingen zelden oppervlakkig.

Om te onthouden

Wij verwachten u. Als u zin hebt in menselijke avonturen en bijzondere ontmoetingen, is er weinig kans dat u onverrichter zake of gefrustreerd naar huis terug zult keren!

Voeg deze code in om deze informatie op uw website of blog te delen

Ctrl + A: Alles selecteren
Ctrl + C: Kopiëren - Ctrl + V: Plakken

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.