bijstand

Welkom in Marokko. Strand, zon, vrije tijd… Een vakantie rijk aan emoties en ontdekkingen, veilig, zonder improvisatie. Hier moet u zijn!

De Marokkaanse gastvrijheid is niet zo maar een legende. Laat u, vanaf uw aankomst en het eerste glaasje muntthee, charmeren door de attente verzorging.

Een hartelijk onthaal

Tijd voor thee

In Marokko worden de reizigers als vrienden ontvangen. Alles wordt dan ook in het werk gesteld om uw verblijf zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Culturele excursies of zalig nietsdoen aan het strand, wij organiseren de beste activiteiten, voor uw comfort.

Ieder in zijn eigen tempo

Nietsdoen aan het strand, sport, winkelen of een schilderachtig uitstapje, u kiest de activiteiten die bij u passen. Wij hebben alles voorzien, zodat ieder de activiteiten kan kiezen waar hij/zij zin in heeft, in alle rust en eenvoud.

Comfort en welzijn

Uw vakantieaccommodatie, in hotel of riad (de beroemde Marokkaanse paleizen met hun patio's), is van alle gemakken voorzien voor uw ontspanning en uw welzijn, of u nu alleen bent, met z'n tweeën of met het hele gezin. Wij organiseren uw reis op professionele wijze, zodat uw activiteiten, uw excursies, uw inkopen zo goed mogelijk verlopen. U kunt ook een clubformule kiezen, met activiteiten en shows 's avonds.

Een gegarandeerde organisatie

Marokkaanse couscous

Om geen tijd te verspillen en uw dagen zo goed mogelijk te organiseren, ontvangt u alle praktische details over de duur van de excursies of de gastronomische etappeplaatsen. Wij weten dat uw tijd kostbaar is tijdens de vakantie en dat u niet onnodig tijd wilt verliezen. De wachttijden zijn dan ook zo kort mogelijk en uw vragen worden steeds snel en nauwgezet beantwoord.

Om te onthouden

Marokko, land van gastvrijheid, weet hoe een verblijf georganiseerd moet worden om tegemoet te komen aan al uw wensen op het gebied van comfort, ontspanning en welzijn.

Voeg deze code in om deze informatie op uw website of blog te delen

Ctrl + A: Alles selecteren
Ctrl + C: Kopiëren - Ctrl + V: Plakken

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.