…een evenement, congres, seminar, incentives voorbereiden…

Uw evenementen en congressen hebben hun gastland gevonden. In Marokko staan infrastructuur, natuurlijke omgeving en erfgoed borg voor een gunstige motivatie, met activiteiten die de teamgeest bevorderen.

Door Marokko te kiezen voor uw zakelijke evenementen behoudt u optimale vrijheid van handelen. U bent en blijft de beslisser, wij helpen u om uw doelstellingen te bereiken..

Alles voor de incentives

Conferentiezaal

Wij ontvangen sinds lange tijd bedrijven en internationale organisaties die hier hun congres, evenement of seminar willen organiseren. Overal vindt u een luchthaven, de voorzieningen en de accommodatie die u nodig hebt, evenals programma's die de synergie tussen uw medewerkers kunnen versterken.

Organisatie en professionele aanpak

Conferentie, lancering van een product, stimulering van de medewerkers, wij hebben er ervaring mee. Wij weten hoe we de werkomgeving moeten organiseren, maar ook de activiteiten die de energie stimuleren en de gezamenlijke ontplooiing bevorderen.

Een uitgebreid hotelaanbod

Marokkaans restaurant

In Marrakech of in Casablanca kunt u kiezen uit talrijke mogelijkheden in de omgeving om uw medewerkers bijeen te brengen. Vele etablissementen bieden zalen en voorzieningen die uw uiteenzettingen, uw visie en uw strategie kracht zullen bijzetten.

Productieve activiteiten

Bivak in de woestijn, quad of 4X4, golf, trektochten, excursies, de catalogus van activiteiten voor na de vergaderingen is zo goed als onbeperkt. Talrijke teams hebben hier hun banden nauwer aangehaald, met een tocht in een luchtballon, op een kartingcircuit of een sportief klimparcours tussen de bomen in het avonturenpark.

Een extra dimensie

Na een seminar of een congres in Marokko komen uw medewerkers terug, verrijkt door het avontuurlijke verblijf dat u hun geboden hebt. Ook hun productiviteit is verbeterd, want ze zijn gemotiveerd en beseffen het voordeel van vereende krachten wanneer het team de waarden en doelstellingen inziet die het management in optimale omstandigheden uiteen gezet heeft.

Om te onthouden

De kwaliteit van de voorzieningen, de rijkdom van onze natuurlijke omgeving en onze ervaring op het gebied van zakelijke verblijven staan borg voor het succes van uw zakelijke evenement.

Voeg deze code in om deze informatie op uw website of blog te delen

Ctrl + A: Alles selecteren
Ctrl + C: Kopiëren - Ctrl + V: Plakken

Laat u verleiden tot een vakantie georganiseerd door een reisbureau gespecialiseerd in Marokkoreizen.